Zápis #3

30.01.2012 20:43

    Přátelé, kamarádi. Tak jsem si řekl, že napíšu další zápisek do mého blogu. Předem bych se chtěl teda všem, které to uraží, omluvit za gramatické chyby, které byly v mích minulých zápisech a i za ty, které budou v dalších zápisech. Je to důsledek mého psaní stylem:"co v hlavě, to na prstu" a už si to po sobě nečtu a neopravuju to. Je to tak a hotovo, konec! :)

    Zajisté jste si všimli, že se tu rozjela anketa o největšího frajera SDH. I když jsem to tu dal tak ze srandy, tak se to docela rozjelo do nevidaných rozměrů a hlasuje už celý Facebook (skoro) :D . Nicméně se boj rozhořel mezi 2 lidma. Ptákem, který s početným ženským (aspon teda doufám) fanklubem za zády, válcuje naše dosavadní rekordy v návštěvnosti stránek a Pólím, začinájicím striptérem, který když sa rozjede, tak to s hadicama fakt umí. A nejen s nima :). Každopádně to bude velmi napínavé až do konce hlasování, které bude asi 29.2. to ještě uvidím. Víztěz dostane cenu, která je zatím tajná, ale stojí za to! Tak neváhej a hlasuj! :)

    Dnes se také uskutečnil další z řady tréninků v rámci naší zimní přípravy. Já jsem se kvůli pracovní vytíženosti poprvé účastnil venkovního tréninku a tak konečně můžu hodnotit :) Co vím, tak účast venku nebyla nejhorší, vždy tak kolem 5-7 lidí. Čundr precizním a efektním tréninkovým plánem sem tam zaujme a snad budou časem vidět i nějaké pokroky. Jinak co se týká dnešního tréninku, mě přišlo že byl zaměřený na týmovou práci a utužování kolektivu. Začátek byl famózní. Pólí si asi po 3 metrech málem rozbil tu jeho drš...tvář, Pižoň sa furt chlámal jak malé děcko a Řepa dřel (když sa Čundr díval) :) Pak jsme si dali párkrát schody do nebe (Pólí víckrát protože pi*oval). Na konec jsme přišli k již zmíněnému utužování kolektivu:) V rámci celotréninkové hry o body letěl Pólí přes půl dědiny za starostovic Johanu, aby jí řekl že má krásné vlasy :D a pak ji v náručí přinesl jako trofej až k nám :) Zahráli jsme si na Bucu, Pólího aj na Krajíca a pak jsme dělali koečka kolem zbrojnice pěkně po Čundrovsku: Po dvojicách jsme sa drželi za ruky jak buz...kamarádi :) Nakonec jsme všeci 4 chytili navzájem za ruky a dělali jsme kolečka se závěrečným výběhem ke kostelu. Kolemjdoucí moc nechápali :).

    Myslím teda že dnes se to líbilo hlavně Pólímu to sbližování, ale je třeba říct že to byl dobrý trénink a mělo to něco do sebe. Jsme sblížení! :D

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.