Zápis #2

28.01.2012 00:15

    Tak Evelíni, máme tady další zápis, do Krajícova blogu.

    Zimní příprava pokračuje pod vedením Čundra, já to vše sleduju z dálky. Účast prej není nejhorší - to je dobře, jen tak dál! :) Ale asi se určitě ptáte co mě přimělo k napsání již druhého zápisu? Je to jednoduché a na vaši otázku milerád odpovím :)

    Dnes se mi dostal do rukou seznam soutěží v okrese Vsetín pro rok 2012. Je toho opravdu dosti a tak se musíme zeptat sami sebe, jestli se letos opravdu chceme zapojit do Vsetínské hasičské ligy. To by totiž znamenalo, že by jsme museli objet dost soutěží, které jsou docela daleko (Němetice, Jasenice, Lešná, Kunovice,...). Hlavně aby byl dostatek lidí, protože když k tomu připočteme i naše "klasické" soutěže na okolí, tak to bude slušná porce soutěží. A taky bude třeba dost toho dopingu! :-) , takéj sem si říkal že by to chtělo z každé soutěže pořídit nejako to foto, nebo video, ať sa pak v zimě máme zase čem smát. A šikovný Krajíc z toho pak zase udělá profi sestřih jak na TN.cz ! :)  

    Zkrátka doufám že eště neco málo (nebo radči víc) potrénujem a na jaro jim ukážem kde má naša mašina zážehové svíčky! :)

Já už sa tak těším na jaro jak sviňa... jo a ještě jedna šifrovaná zpráva (aby sa tajné informace nedostaly ven :)): Tamto už je doma, teď čekám až sa hento odveze a dostanem za to další tamty, které pak použijem jak povezem tamto přidělat k hentom, aby to pak stálo za tamto. Kdo má, tak pochopil! :)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.