Starší žáci zabojovali v Semetíně - výsledky

11.05.2011 15:10

 7.5. 2011 se konalo základní kolo hry PLAMEN v Semetíně. Účastnili jsme se ho desetičlenným družstvem starších žáků. Poprvé na soutěži jsme si vyzkoušeli požární útok CTIF, který simuluje činnost u zásahu – musí se natáhnou hadicové vedené, přes překážky, nastříkat dostatečné množství vody do terče, uvázat uzle a znát hasičské nářadí. To vše započato i zakončeno v řádném nástupu a hlášení. Při této disciplíně jsme si nevedli špatně, ale bylo vidět, že ještě nemám dostatečné zkušenosti s touto disciplínou (10. místo z 12).

         Následovala štafeta na 400m CTIF, kterou jsme měli skvěle rozběhnou, ale chybou na jedné předávce, kde byla špatně značená dráha byl náš pokus neplatný (10 z 12). Kdyby nebylo této chyby, náš čas by byl 5. nejlepší!

         Další disciplínou byla štafeta požárních dvojic. Zde jsme měli dva pokusy. Jeden pokus mělo družstvo složeno se starších členů a druhý z mladších. U obou pokusů bylo vidět zlepšení oproti minulém roku. Čas byl dobrý, jen 10 trestných sekund u obou pokusů (9 z 12).

         Pak jsme se předvedli na štafetě 4x60m. Opět jsme měli 2 pokusy. Pokus starších byl opravdu povedený a zaznamenali jsme 5. nejrychlejší čas (z 12).

         Poslední byli na řadě požární útoky, které jsme opět zvládli úspěšně a dosáhli času 22,4 sekundy, který byl 8. nejlepší!

V celkovém hodnocení jsme se umístnili na krásném 9. místě z 12 celků. Škoda neplatného pokusu na 400m. Jinak jsme mohli na tom být daleko lépe.

Výsledky naleznete >>>ZDE<<<

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.