Zápis #1

22.01.2012 22:38

Začala zimní příprava

    Tak z hecu jsem se rozhodl, že tu sem tam budu psát něco o aktivitě našeho soutěžního družstva mužů. Nějaké postřehy a mé myšlenky. Kdo si to nechce číst, výbec nemusí!

   Takže můj první zápis je o tom, že po minulé sezoně 2011, kdy jsme opět nezískali ani jeden pohár, jsme se dohodli, že náš team posuneme o level výš! :-)

Trénovat začneme co nejdřív, ať příští sezonu urvem nejaký ten úspěch.

    5.1. 2012 jsme měli první trénink - začala zimní příprava. Úkol vylepšit naši již tak dost solidní fyzičku jsem uložil Čundrovi, který se toho chopil zatím velmi dobře. Sešlo se nás celkem 8, což je docela dost. Čundr si připravil i rozcvičkové hry, třeba hra na Bucu, nebo na Krajíce jsme si oblíbili! :) pak jsme trochu zaposilovali naše radiátory (břišní svaly). Sice Pižoň a Zob to ojebávali, ale tak snažili sa. A Pólí taky trochu pi*oval. No a na konec jsme si zahráli trochu toho florbalu, sice Bucovi to moc nešlo, Buchta taky nestíhal, ale nebylo to nejhorší. Pak jako strečink jsme si dali hlavičkovanou gymnastickým míčem, to šlo Pólímu aj Křížovi :) a Zob udělal Čundrovi lehký otřes mozku :)

    Další týden, kdy jsem měl odpolední a ogaři nemožů byt sami v tělocvičně, měl být trénink venku, ale Čundr ten den akorát udělal řidičák, takže ... (je vám to asi jasné) :)

    Týden na to jsme šli zase do telocvičny a opět po d vedením Čundra. Sestava byla stejná, jen kromě Bucy (čuměl na házenů pazůr) přišel jako host MK0 (em ká nula) a Kříž nebyl (prej cosi z ruků). Tentorkát jsme zaposilovali nohy, ale fakt fest a na konec turnal ve florbale 1 na 1, kde nevyhrál nikdo jiný, než mistr nejlepších pan Krajíc! :)

    Toť vše z mého prvního zápisku. Jestli mna naserete a nebude sa vám líbit, tak to bude aj poslední. MY SME SKOTI, CO STE VY?! :D

     

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.